Fremtidens produktutvikling

I 2011 kunne tidligere rektor ved NTNU fortelle at omtrent 1 av 6 jobbet i helsevesenet. I 2019 var tallet omtrent 1 av 5. Om vi kun ser på demografien, uten å gjøre noen endringer, vil hver tredje arbeidsføre nordmann arbeide innen helse- og omsorgstjenestene i 2035 for å opprettholde dagens helsetilbud.

For at vi skal løse fremtidens utfordringer må vi gå fra produksjon til relasjon; det som produseres må automatiseres. Teknologi er løsningen for å øke både kvalitet og kapasitet, og det gjelder alt fra diagnostikk, via utstyr til farmasi.

I dette webinaret tar vi for oss noen av de viktigste driverne, kravene og praksisene medtech-selskaper må vite om for å lykkes. Webinaret varer i 45 minutter og du kan melde deg på ved å fylle ut skjemaet til høyre.

 • webinaropptak

Tematikk: Hvordan lykkes med medtech i fremtiden?

 • Språk: Norsk
 • Sted: Digitalt opptak
 • Pris: Helt gratis!
 • Varighet: 50 minutter
Se opptaket her
Frame 1 (1)

Innovasjon i en krevende industri

Produktutvikling er vanskelig nok i seg selv. Legger du på det medisinske aspektet blir det enda mer komplisert. Du må forholde deg til en rekke reguleringer og krav som gjør utviklingen av nye produkter og tjenester til en kostbar affære med nok fallgruver til å velte hele prosjektet.

I løpet av 45 minutter vil gå gjennom temaer som:

→ Reguleringskrav.

→ Trendene som skaper muligheter.

→ Hva du må vite for å treffe planken fra start av.

kontor medtech rolf hanna - 774x438
metode brukerstudie - 373x249

Hvordan forholde seg til MDR?

Den 26. mai 2021 ble den nye forordningen om medisinsk utstyr gjeldende i alle EU- og EØS-land. Med det ble regelverket mer omfattende for både etablerte og nye aktører i sektoren for medisinsk utstyr. Dette er et viktig bakteppe for webinaret, hvor vi skal se nøyere på hvordan MDR påvirker hvordan du utvikler nye produkter og tjenester.

373x249

En større webinarserie

Dette webinaret er en del av en større webinarserie hvor vi skal gå i dybden på ulike tematikker som påvirker fremtidens produktutvikling. Få med deg de fremtidige episodene ved å følge oss på LinkedIn og Facebook.

Hvem er webinaret relevant for?

 • Dette webinaret er åpent for alle, og vi er helt sikre på at informasjonen vil skape nytteverdi for din virksomhet. Likevel er det spesielt relevant for oppstartsbedrifter og bedrifter i tidlig fase som driver med medisinsk utstyr.

Se opptaket her

Foredragsholder

Per-Anders Elvertrø - 804x544

Per-Anders Elvertrø

Per-Anders Elvertrø er Regulatory Affairs Manager i Inventas. Med over 20 års erfaring fra regulatoriske forhold, kvalitetsarbeid og forretningsutvikling innen helseteknologi, medisinsk utstyr og farmasi, har han svært god kjennskap til problemstillingene og markedet.

Program

 • → Hva kreves for å utvikle fremtidens helseteknologiske løsninger?

 • → Hvordan skiller utviklingsløpet fra medisinsk utstyr seg fra andre utviklingsløp?

 • → Hvilke trender driver innovasjonen i helseteknologien fremover – og hva betyr det for deg?

 • → Hvorfor er MDR viktig å ha med fra starten av – og hvordan ambisjonsnivået ditt legger føringer for regulatoriske veivalg.

 • → Hvilke krav må alle forholde seg til?

 • → Hvordan gjennomføre et utvikling av helseteknologi i praksis.

 • → Spørsmålsrunde.

Praktisk info

Når du fyller ut skjema for å se webinaret, vil du få en bekreftelsesmail og sendes direkte videre til opptaket slik at du kan se det når det måtte passe deg. 

 

webinar ikon

Få tilgang til webinaret ved å fylle ut skjema: