Havromwebinar - oppdrettsnæringen i Norge vinter 1

Hvordan lykkes med innovasjon i havbruksnæringen?

Det er satt store mål for havbruksnæringen, og flere av oss kjenner oss igjen i de samme utfordringene. Vi skal ta hensyn til miljø og bærekraft, samtidig som vi skal utvikle innovative produkter og løsninger. Det er komplekst i seg selv, og det blir ikke mindre krevende når du i havbransjen legger til biologiske forhold, tøffere konkurranse og økte regulatoriske krav.

I dette webinaret snakker vi om hvordan du kan rigge deg for videre utvikling og innovasjon, hvordan nye digitale løsninger kan skape muligheter for din virksomhet – og mye mer!

Havromwebinar - p_midt_Norks_Havbruk_1

Økte krav til havbruksbedrifter

Norske havbruksbedrifter er langt fremme på den internasjonale arenaen, med høy kompetanse og unike konkurransefordeler. Likevel ser vi at konkurransen tilspisser seg i en verden som stiller økte krav til bransjen. Skal bedriftene fortsatt beholde posisjonen sin krever det at de holder tritt med den teknologiske utviklingen som finner sted, men det krever også at de tenker annerledes for å få mest ut av investeringene i innovative løsninger.

 • webinaropptak
 • 14. nov 2022

Tematikk: Innovasjon i havbruket

 • Språk: Norsk
 • Sted: Digitalt
 • Varighet: 30 min + 15 min Q&A
 • Pris: Helt gratis!
Se webinaret her
Havromwebinar - p_AkvaFresh_04

Innovasjon på tvers av verdikjeden

Inventas jobber med bedrifter som befinner seg på ulike steder i verdikjeden. Vår erfaring er at det er mye å hente på tettere samarbeid mellom leverandør og operatør i innovasjonsprosjekter. Men skal du lykkes med denne type utvikling, krever det at du rigger deg på en god og smart måte. Hvordan det kan gjøres får du vite mer om i webinaret.

Havromwebinar - p_midt_Norks_Havbruk_01

Hvem er webinaret relevant for?

Dette webinaret er åpent for alle, og vi er helt sikre på at informasjonen vil skape nytteverdi for alle havbruksbedrifter som har innovasjonsprosjekter. Webinaret er spesielt relevant for produktutviklere, utviklingsansvarlige, teknologiledere og daglige ledere i norske bedrifter som ønsker å få mer ut av R&D-budsjettene, og utvikle sine innovasjonsprosesser.

Fremtidens produktutvikling

Få med deg webinarserien om fremtidens produktutvikling

Dette webinaret er en del av en større webinarserie hvor vi går i dybden på ulike tematikker som påvirker fremtidens produktutvikling. Få med deg de fremtidige episodene ved å følge oss på LinkedIn og Facebook.

Se tidligere webinarer her

Foredragsholder

Portrett Bjørnar

Bjørnar Vasenden, avdelingsleder for Inventas i Bergen

Bjørnar og hans kolleger jobber daglig med bedrifter som livnærer seg av havet, som oppdrettere og utstyrsprodusenter innen havbruk, maritimt, havforskning,  olje og gass og subsea. Bjørnar har bakgrunn som sivilingeniør i produktdesign, og har over 20 års erfaring fra konkret produktutvikling og innovasjon i ulike bransjer.

Program

 • X

  Introduksjon

 • X

  Hvordan rigge deg for videre utvikling og innovasjon?

 • X

  Hvordan kan simulering og digital prototyping sikre gode resultater?

 • X

  Hvordan gripe mulighetene som nye digitale løsninger skaper?

 • X

  Q&A

Praktisk info

Når du fyller ut skjema, vil du bli ledet direkte til opptaket. 

 

webinar ikon

Fyll ut skjema for å se webinaret: