11. juni 2024

Merk deg denne datoen.

Da er det kun 2030 dager igjen til år 2030

– målstreken for FNs 17 bærekraftsmål.

Mange av de viktigste målene er allerede satt når det kommer til bærekraft. Og vi har alle ansvar for å ta tak i og løse utfordringene og behovene på veien.

Men for å få til det, er det på tide å snakke implementering. 

Vi må gå fra nøling
– til handling

Det gjør vi over frokost den 11. juni.

Vi kaller det Wakeup2030 – fordi det fortsatt er tid, men da må vi våkne nå.

Vi starter dagen med frokost før vi åpner arrangementet med en felles digital innledning fra Oslo. Deretter vil du møte ledende stemmer og innovative hoder fra Innovasjon Norge, Inventas og ditt lokale næringsliv. 

Sammen skal vi utforske hvordan vi kan akselerere overgangen til bærekraftige produkter og løsninger. 

Vær en del av samtalen du også!

Tirsdag   11. juni 2024   kl. 08:30-12:00

Wakeup 2030

Arrangementet skjer flere steder i landet. Vi åpner dørene til våre kontorer på Factory Tøyen i Oslo, på Solsiden i Trondheim, på Kronstadparken i Bergen og på Storhaug i Stavanger, samt i Molde.

NB! Ønsker du å delta i Kristiansand? Se Innovasjon Norge sine sider for egen påmelding her. 

Wakeup2030-calender

Heading

Heading

Innovasjon og strategisk omstilling

For å lykkes med å skape bærekraftige løsninger, er vi nødt til å tenke helhetlig. Det innebærer nøye vurdering av hvordan brukere interagerer med produkter, hvordan disse produktene påvirker samfunnet og hvilken langsiktig miljømessig påvirkning de har. Vår ambisjon er å drive industrien fremover ved å gjøre bærekraftige valg til en integrert del av hvert prosjekt og hver strategi.

Det er mange budskap i dag som handler om økt bærekraft og det grønne skiftet, og det gjøres utrolig mye bra. Vi vil sette fokus på praktiske tiltak for mer bærekraftige produkter ved å vise at det er mulig ved å ta de små, men viktige valgene i riktig retning. Vi fokuserer på praktiske tiltak for bærekraftige produkter ved å ta små, men viktige skritt i riktig retning.

Oda-Arendal-Nullutslipp-illusjon-eller-innovasjon

Teknologiens rolle i en bærekraftig fremtid

Teknologi er ikke bare et verktøy for innovasjon og effektivitet. Det er også en avgjørende faktor for å realisere en bærekraftig fremtid. 11. juni får du en unik mulighet til å dykke dypere ned i hvordan teknologi kan akselerere det grønne skiftet. 

Her får du se praktiske eksempler på hvordan teknologi kan drive frem løsninger som ikke bare er bærekraftige, men også økonomisk gunstige og sosialt ansvarlige. Målet er å utruste deg med kunnskap og verktøy som kan hjelpe deg å integrere bærekraftige praksiser i dine prosjekter og bedriftsstrategier.

Midweek Mingle Teardown-4-1

Fra problem til løsning

Hvordan kan du gå fra å være en del av problemet til å bli en del av løsningen? 

Det skal vi snakke om den 11. juni. Du vil også...

... få inspirasjon og innsikt du trenger fra nøkkelpersoner i Innovasjon Norge, Inventas og en rekke andre sentrale bidragsytere.

... lære fra praktiske case-studier som viser vellykkede overganger til bærekraftige operasjoner.

... møte likesinnede beslutningstakere, og få diskutere utfordringer og løsninger.

event trondheim 2

Plan for dagen

08:30–09:00

Vi starter dagen med kaffe og frokost.

09:00–09:30

Første del streames fra hovedscenen i Oslo med presentasjoner fra Leif Inge Husabø, Bærekraftsdirektør i Innovasjon Norge, Morten Knutzen, Seksjonsleder for bærekraftige produkter i DNB og Oda Midtlyng Klempe, Leder for bærekraft i Inventas.

09:30–11:00

Lokale presentasjoner som tar for seg spennende bedriftscaser og budskap tilpasset ditt område. Mer informasjon kommer.

11:00–12:00

Mingling og mulighet for 1-1 møter.

Hvem er det relevant for?

Arrangementet er åpent for alle, men er særlig relevant for deg som har en topp/mellom-lederposisjon, jobber med konkrete valg i produktutviklingen eller jobber med bedriftens overordnede bærekraftstrategi.

Bli litt lenger?

Når det offisielle programmet er over kan du gjerne bli igjen for å mingle og bygge nettverk. Innovasjon Norge og Inventas vil være tilstede og er tilgjengelig for speeddating om ønskelig. 

Veien videre

Vi stopper ikke når eventet er over. 

Vi vil utvikle en omfattende plan for videre arbeid og oppfølging, slik at du kan fortsette å implementere og forbedre bærekraftige praksiser i din organisasjon.

Sammen kan vi bruke de neste 2030 dagene effektivt, for å møte de viktige målene vi har satt oss.

Er du med på reisen?

 

Ansatte-rakett-1

Meld deg på Wakeup 2030

Fyll ut skjema for å melde deg på og velg hvilken by du ønsker å delta i. Vi sender ut praktisk informasjon og program per e-post når arrangementet nærmer seg. Dersom du ønsker en 1-1 speeddate med Innovasjon Norge eller Inventas, huk av i skjemaet så tar vi kontakt for å avtale detaljene.