Tromsø:   Torsdag   22.02.2024   kl. 09:00-12:00

Inventas X Forskningsparken Tromsø

Vil du vite hvordan Norges største utviklingsmiljø jobber med teknologiutvikling og innovasjon?

I snart 30 år har vi i Inventas utviklet produkter og løst problemer for våre kunder. Ved å kombinere sterke fagpersoner og kreative innovatører i vårt eget rammeverk for utvikling, skaper vi unike løsninger.

Torsdag 22. februar kommer André og Yngve fra Inventas til Forskningsparken Tromsø for å fortelle hvordan de jobber med teknologiutvikling og innovasjon. De kommer til å snakke om Inventas sine erfaringer om hva som skal til for å lykkes med utvikling – fra idé til suksess. De viser konkrete eksempler fra gjennomførte prosjekter innen ulike brasjer.

Vi ønsker å møte dere! Dersom du ønsker et møte med oss etter innlegget ta kontakt på forhånd.😄

Midweek-Mingle-Teardown-5

Hvem er Inventas:

Inventas er et av landets største produktutviklingsmiljøer. Fra våre 7 kontorer, jobber våre 160 spesialister innen design og teknologi. I Inventas setter vi brukeren i sentrum når vi utvikler nye produkter.

Vi jobber med alle typer kunder der teknologi er en del av løsningen. Våre kunder strekker seg i hele spennet fra kommersialisering av forskning til oppstart- og skaleringsselskaper til industribedrifter og store teknologiselskap.

Men hva gjør vi egentlig?
Vi utvikler fysiske og digitale produkter fra idé til suksess sammen med, og på oppdrag for våre kunder. Les mer om hvordan vi tilpasser vår arbeidsmetode til deres unike behov her

Inventas hva gjør vi

Informasjon:

Dersom du ønsker å sette opp et møte med oss når vi er i Tromsø, eller har noen spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Kontaktpersoner

André Ingolfsen

aai@inventas.no // +47 48 17 77 44

Yngve Brathaug

yb@inventas.no  // +47 99 37 88 44

 

Tidspunkt: Torsdag 22. februar, kl. 09.00

Sted: Forskningsparken Tromsø

Adresse: Sykhusvegen 21, 9019 Tromsø

Yngve-Brathaug_Andre-Ingolfsen_DSC4390
Torsdag 22. februar kl. 09:00
Frokostseminar Norinnova, Forskningsparken Tromsø

«Produktutvikling med Inventas»