Svalbard:   Mandag   26.02.2024   kl. 09:00-10:00

Inventas X Longyearbyen

Vil du vite hvordan Norges største utviklingsmiljø jobber med teknologiutvikling og innovasjon?

I snart 30 år har vi i Inventas utviklet produkter og løst problemer for våre kunder. Ved å kombinere sterke fagpersoner og kreative innovatører i vårt eget rammeverk for utvikling, skaper vi unike løsninger.

Mandag den 26. februar er Kay, André og Yngve fra Inventas i Longyearbyen på Svalbard for å fortelle hvordan Inventas jobber med teknologiutvikling og innovasjon. De kommer til å snakke om Inventas sine erfaringer om hva som skal til for å lykkes med utvikling – fra idé til suksess, gjennom konkrete eksempler fra gjennomførte prosjekter innen ulike bransjer.

Er du på Svalbard og ønsker et møte med oss etter innlegget? Ta kontakt på forhånd!

fysisk event ikon

Fyll ut skjema for å melde deg på:

Hvem er Inventas:

Inventas er et av landets største produktutviklingsmiljøer. Fra våre 7 kontorer, jobber våre 160 spesialister innen design og teknologi. I Inventas setter vi brukeren i sentrum når vi utvikler nye produkter.

Vi jobber med alle typer kunder der teknologi er en del av løsningen. Våre kunder strekker seg i hele spennet fra kommersialisering av forskning til oppstart- og skaleringsselskaper til industribedrifter og store teknologiselskap.

Men hva gjør vi egentlig?
Vi utvikler fysiske og digitale produkter fra idé til suksess sammen med, og på oppdrag for våre kunder. Les mer om hvordan vi tilpasser vår arbeidsmetode til deres unike behov her

svalbard

Informasjon:

Dersom du ønsker å sette opp et møte med oss når vi er i Longyearbyen, eller har noen spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Kontaktpersoner

Kay Gastinger

kay.gastinger@inventas.no 

+47 982 83 906

Tidspunkt: Mandag 26. februar, kl. 09.00-10:00

Sted: Næringsbygg Longyearbyen Lokalstyre

Adresse: I næringsbygget, i vei 227 vis á vis postkontoret. 9171 Longyearbyen

Gastinger-Kay-360x540 1