Frokostmøte i Ålesund   Torsdag   18.04.2024   kl. 08:30-11:00

Bærekraftig produktutvikling – ufiltrert

Verden er i endring og bærekraft er på alles agenda. Gjennom nye reguleringer og krav til rapportering er bærekraft allerede blitt noe alle bedrifter må forholde seg til, og ha strategi for.

Men hva betyr det i hverdagen, og hvordan kan vi få reell effekt av det vi gjør? Skal vi være pådrivere eller tilfredse med å oppfylle myndighetskravene? Kan bærekraftsinnsatsen gi oss konkurransefortrinn?

Velkommen til et frokostmøte der vi skal snakke om nettopp dette, og lære av hverandre. Sammen med  Axess og Jets som begge er i front i sine bransjer, skal vi dele en ufiltrert versjon av det daglige bærekraftsarbeidet med å omforme strategi til praksis; både det vi har lyktes med, og utfordringer vi fremdeles må løse.

Arrangementet er for alle med interesse for teknologi, produktutvikling og bærekraft.

fysisk event ikon

Fyll ut skjema for å melde deg på:

Fremtidens produktutvikling

Vi lever i en verden hvor klimaendringer og klimatiltak står høyt på agendaen, og bærekraftig utvikling ikke lenger bare er et buzzword. Men bærekraft handler om så mye mer enn bare å ta hensyn til miljøet.

Det har allerede skjedd et skifte i hvordan bedrifter tenker, opererer og interagerer med sine forbrukere. I Inventas jobber vi med kunder hver eneste dag som både vil og må ta riktige valg når det kommer til bærekraftige tjeneste- og produktutviklingsløp. Kundene våre forventer at vi er i front på dette området, og kan veilede dem i riktig retning. Les mer om hva som kreves for å skape fremtidsrettede produkter og løsninger her.

Product teardown midweek

Pop-up kontor på Sunnmøre

Inventas er et selskap med syv kontorer i hele Norge. Det å møtes fysisk kan være vanskelig rent praktisk, men å jobbe på tvers av lokasjoner er viktig for oss som bedrift og noe vi lærer mye av. Det bygger opp kulturen internt og det gjør at vi blir kjent med næringslivet i Norge på en helt unik måte. Slik ble konseptet «workation» fast inventar i årshjulet. 

De siste to årene har vi reist til Godø Lodge på idylliske Godøya utenfor Ålesund. Vi samler 50-60 folk på tvers av fagretninger og på tvers av lokasjoner, som gir muligheten til å bygge tette relasjoner som vi er helt avhengige av hvis vi skal lykkes i de krevende prosjektene vi har.

Vi valgte Ålesund nok en gang fordi vi verdsetter de fantastiske omgivelsene, men også fordi regionen har verdens mest effektive verftsindustri for bygging av avanserte fartøyer, er berømt for sin gründerkultur og næringsklynger, og har ledende industri innen mange av Norges viktigste eksportsektorer. Dette vil vi lære mer om.

workation sunnmørsalpene

Program

Synne Dagsund Litlere i Inventas leder oss gjennom formiddagen. Vi kan garantere et arrangement med høyt engasjement, faglig påfyll, åpning for debatt og en bærekraftig frokost som start på dagen.

Bærekraft er allerede en driver for utvikling som gir konkurransekraft og en positiv effekt for folk, miljø og forretning. På frokosten vil du bli kjent med to av våre kunder som har satt bærekraftfokuset høyt på agendaen, og er ledende innen sine bransjer.

Axess etablerte sin bærekraftstrategi allerede i 2018, og har utfordret energibransjen til å ta mer bærekraftige valg siden da. De bruker bærekraft aktivt som et konkurransefortrinn, også i kampen om de lyseste hodene. 

Synne IDC

Jets sin vakuumteknologi blir stadig mer aktuell som en brikke i bærekraftige byer og samfunn. Vi skal få høre hvordan de jobber med bærekraft i hverdagen og hvilke utfordringer som ligger foran dem nå. 

Du vil også møte Oda Midtlyng Klempe i Inventas som skal snakke om hvordan Inventas utøver bærekraftig produktutvikling i praksis for våre kunder, hvor langt har vi kommet, hva har vi lykkes med og ser effekt av, samt hva vi opplever av utfordringer og hvordan vi kan løse dem. 

ODA arendal

Hvem er frokosten relevant for?

Dette arrangementet er åpent for alle representanter for næringslivet i regionen med interesse for produktutvikling og bærekraft. Vi er sikre på at det vil skape nytteverdi for alle som ønsker å lære og bidra i diskusjonen om bærekraftig produktutvikling i framtiden.

Vi inviterer til en uformell frokost, der vi ønsker å belyse og diskutere hva hver enkelt aktør kan bidra med, for at vi i Norge skal lykkes i denne nødvendige utviklingen.

Vi kan garantere et arrangement med høyt engasjement, faglig påfyll, åpning for debatt og en bærekraftig frokost som start på dagen.

PIR frokost ålesund

Praktisk informasjon: 

Arrangementet er gratis. Vi har plass til 50 deltakere. 

Tidspunkt: Torsdag 18. april Kl. 08.30-11.00

Sted: PIR i Ålesund (Loungen i 6. etasje)

Adressen: Keiser Wilhelmsgate 22, 6003 Ålesund

Kontaktperson: Synne Dragsund Liltere (synne.dragsund.litlere@inventas.no // +47 916 25 085)

PIR lounge
26.04.23
bærekraftig produktutvikling

Bærekraftig produktutvikling – ufiltrert